1. Etusivu
  2. Sähkösopimukset
  3. Sähkösopimus Tampereelle

Sähkösopimus Tampere

Jos kotisi tai vapaa-ajan asuntosi löytyy Tampereelta, meillä on sinne sähkösopimus.

Tutustu Tampereen sähkösopimuksiin

Sähkösopimukset
Manseen!

Sähkösopimus Tampereelle ja sen lähialueille

Tee sähkösopimus helposti ja nopeasti netissä

Valitse kotiisi sopivin sopimustyyppi eri vaihtoehdoista

Hehku Pörssi

0,40 snt/kWh
+ Tunneittain vaihtuva spot-hinta
+ Perusmaksu 1,90 €/kk

Hehku Kiinteä 24 kk

8,49 snt/kWh
Perusmaksu 3 kk 0 €!
+ Sen jälkeen perusmaksu 3,50 €/kk

Hehku Kiinteä 12 kk

8,99 snt/kWh
Perusmaksu 3 kk 0 €!
+ Sen jälkeen perusmaksu 3,50 €/kk

Hehku Jatkuva

8,90 snt/kWh
+ Perusmaksu 3,90 €/kk

Mistä halvin sähkösopimus Tampereelle?

Manse on uniikki kaupunki, mutta sähkösopimusten osalta valikoima on sama kuin muuallakin Suomessa. Voit siis valita haluamasi sähkösopimuksen miltä tahansa sähköyhtiöltä. 

Sähkösopimuksen edullisuus riippuu muun muassa sähkönkulutustottumuksista ja asumismuodosta. Yleisenä ohjenuorana voidaan kuitenkin sanoa, että yleensä pitkällä aikavälillä tarkasteltuna pörssisähkösopimus on tullut halvimmaksi.

Mutta sähkösopimuksen valinnassa kannattaa miettiä myös omia mieltymyksiä: vaikka pörssisähkö tulisi pitkällä tähtäimellä edullisemmaksi, kestätkö mahdolliset hintapiikit vai arvostatko kenties enemmän kiinteän sähkösopimuksen turvaa?

Opiskelijan sähkösopimus Tampereelle

Ovatko opintosi alkamassa Tampereella? Se tarkoittaa ehkä myös uutta asuntoa ja mahdollisesti elämäsi ensimmäistä omaa sähkösopimusta. Opiskelijan sähkösopimus ei eroa muista sopimuksista, mutta muutama seikka kannattaa ottaa huomioon. 

Ihan ensin tarkasta, kuuluuko sähkö vuokrasopimukseesi. Esimerkiksi soluasunnoissa tyypillisesti sähkö sisältyy vuokraan, ja silloin sinun ei tarvitse tehdä erillistä sähkösopimusta.

Tyypillisesti opiskelija-asunnot ovat melko pieniä, ja näin ollen myös sähkönkulutus on maltillista. Kerrostaloasunnossa myös sähkönkulutuksen optimointimahdollisuudet ovat rajalliset: esimerkiksi käyttöveden lämmitystä ei voi ajoittaa toisin kuin omakotitalossa. Siksi opiskelija voi hyvin valita minkä tahansa sähkösopimustyypin oman mieltymyksen mukaan. 

Yleensä pitkällä aikavälillä tarkasteltuna pörssisähkö on tullut edullisemmaksi, mutta siihen liittyy riski hinnanvaihtelusta. Jos arvostat enemmän tasaisen hinnan turvaa, voit valita esimerkiksi jatkuvan, toistaiseksi voimassa olevan sähkösopimuksen

Ja muistutus kimppakämpässä asuville opiskelijoille: asunnossa (eli käyttöpaikassa) voi olla vain yksi sähkösopimus. Sopikaa siis kämppisten kesken, kenen nimiin sähkösopimus tehdään.

Vasta muuttamassa Tampereelle?

Kun muutto on edessä, muista tehdä uusi sähkösopimus hyvissä ajoin. Sähkösopimuksen Tampereelle, tai minne tahansa muualle Suomeen, saat näppärästi Hehkulta.

Katso muuttovinkit

Aurinkopaneelit katolle avaimet käteen -toimituksena

Laita kattosi töihin! Pienennä sähkölaskua ja tuota puhdasta uusiutuvaa energiaa omalla aurinkovoimalalla. Hehku toimittaa aurinkopaneeleja myös Tampereelle ja koko Pirkanmaalle.

Tästä aurinkopaneelit Tampereelle

Valitse ympäristöystävällinen EKOenergia mihin tahansa sähkösopimukseen

Valitsemalla Suomen luonnonsuojeluliiton suositteleman EKOenergian osallistut ilmastotyöhön ja ympäristönsuojeluun – helposti vain tekemällä sähkösopimuksen!

Tutustu EKOenergiaan

Kysyttävää?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Neuvomme sinua kaikissa arjen energia-asioissa.

Löydä vastaus Usein kysytyistä kysymyksistä

  [email protected]
  09 6898 8780

Asiakaspalvelumme palvelee ma-pe klo 8-16.

Valoa arkeen ja juhlaan - Meihin luottaa jo yli 60 000 asiakasta ympäri Suomen!